Výlet do Pribeníka

Letné výlety prinášajú so sebou veľa krásnych spomienok, ale aj zážitkov plných fantázie a zábavy. Leto sa už pomaly končí, listy na stromoch sa obliekajú do svojich farebných šiat a nový školský rok sa opäť začína. A prečo by sme si nemohli spolu užiť posledné teplé dni na spoločnom výlete, kde krása nemá hraníc, kde je každý výnimočný a jedinečný?
Takýmto miestom je Pribeník – naša cieľová rovinka, ktorú sme dosiahli 14. septembra 2016. Celé naše putovanie sa začalo už ráno o 7.00, keď sme sa všetci spoločne stretli pred bránou našej školy a spolu s profesormi sme sa vydali na cestu. Zo začiatku sme cestovali autobusom, ktorý nás odniesol do prvého bodu našej výpravy, teda Košíc, kde sme potom prestúpili na vlak. Ten nás priviezol rovno do Pribeníka. Naša cesta trvala dve hodiny, avšak bola vyplnená smiechom a zábavou. Po ceste vlakom nás čakalo už len pešo sa dostať do nášho cieľa, čo sa nám podarilo.
Celý program sa začal slávnostným otvorením festivalu. Po ňom nasledovali vydarené vystúpenia mladších žiakov našej školy a Ruth Borovskej, ktoré priniesli ten správny nádych a energiu. Festival sa skladal z viacerých stanovíšť, na ktorých si každá stredná škola našla to svoje. Študenti predstavovali svoju šikovnosť vlastnoručne vyrobenými produktmi, ale aj sladkosťami a zákuskami, ktoré boli nebom pre naše chuťové poháriky. Celú atmosféru dopĺňali spevácke výkony, krásna príroda, ale aj kone, ktoré sa prechádzali popri celom areáli.
Poslednou súčasťou programu bolo vystúpenie policajtov, ktorí ukázali svoju zručnosť, odvahu, ale aj úžasnú dôveru medzi psom a človekom. So všetkými svojimi spomienkami a pocitmi sme sa šťastní vrátili domov vlakom a nakoniec aj autobusom. Spoločne sme si užili úžasné chvíle, ale aj momentky, na ktoré určite nikdy nezabudneme.
Naše spokojné tváre asi naozaj hovorili o všetkom. Ďakujeme. Uvidíme sa na budúci rok!

... fotografie z akcie

...späť...