Halloween party

Halloween ako sviatok je veľmi starý. Ľudia verili, že tejto noci sa zjavujú duše mŕtvych, a tak im svietili na cestu svietnikmi vyrobenýmmi z tekvíc. Keďže tento sviatok je práve v období, keď u nás máme sviatok Všetkých svätých, rozhodli sme sa, že aj my tento sviatok oslávime, tak ako v iných krajinách. S myšlienkou uskutočniť halloweensku párty prišla naša spolužiačka Soňa, ktorej sa tento nápad podarilo zrealizovať. Výsledok aj napriek všetkej námahe určite stál za to.

Telocvičňa bola vyzdobená geniálne. Celý priestor bol vyzdobený výlučne vo farbách oranžovej a čiernej. Vchádzalo sa cez čiernu jaskyňu a v tme svietili lampáše a tekvicové hlavy. Rovnako dobrý bol aj program. V úvode nám prišli zatancovať breakeri a zaspievať naše dievčatá Danka a Heni. Súčasťou programu bola aj tombola s veľmi zaujímavými cenami. Po úvodnom programe prišiel na scénu DJ Prokip a začal sa tanec a zábava. Všade poskakovali šťastní študenti v ich úžasných maskách.
Na tento deň budeme všetci zúčastnení spomínať určite s úsmevom. Vďaka patrí Soni a ľuďom z krúžku pod vedením pani profesorky Bačovej.

...späť...

... viac fotografií nájdete vo fotoalbume